Top
 

Soccerschool

Ambitie is om jonge spelers op te leiden tot voetballers van een zeer hoog niveau binnen de jeugdwerking van Eendracht Aalst en kinderen opvoeden tot voorname mensen.

Soccerschool

De “ SOCCERSCOOL EA” is een professionele voetbalopleiding van 3-6 jaar voor heel getalenteerde jeugdvoetballers.

Historiek

In maart 2018 besliste de jeugdwerking van Zulte-Waregem onbegrijpelijk hun talentenproject “Essevee Soccerschool” onder leiding van Thomas Caers stop te zetten ofschoon heel wat talenten zich reeds dusdanig had laten opmerken dat ze een nationale jeugdselectie versierden. Meer nog,7 van deze jeugdspelers kregen een profcontract aangeboden bij Essevee en in 2017 weigerde Zulte-Waregem een monsterbod van Paul Gheysen van FC Antwerp op de totale soccerschool.

Coach Hans Beeckman op dat moment werkzaam voor de ESS, met een eigen zondagsschool in de Denderstreek, bleef niet bij de pakken zitten en contacteerde een aantal jongens van de ESS die reeds 3 of 4 jaar achter de rug hadden in de befaamde academie van Thomas Caers, om het werk en filosofie van zijn mentor verder te zetten onder de vleugels van Eendracht aalst.

De Soccertalents streven naar technisch perfect voetbal,spectaculair maar tevens efficient,kijken nauwlettend toe op fairplay en ethiek in de sport.

Er wordt wekelijks minstens 14 uur getraind, elke training meer dan 2000 balcontacten op zoek naar perfectie.

Een klein voorproefje

Waardes waar we achterstaan

a
Speler

verzorgd, goede persoonlijkheid en een eindeloze wil om te streven naar verbetering.

a
Talent

een must, het potentieel om uit te blinken is onontbeerlijk.

a
Methodologie

het talent wordt begeleid om uit te blinken op eigen ritme.

a
Streefdoel

verwerven van een functionele techniek. Ontwikkelen van intelligentie en creativiteit.

Geïnteresseerd? Twijfel niet om ons te contacteren.