Top
 

Academy

De Ambitie is om jonge spelers op te leiden tot spelers van zeer hoog niveau, streven naar technisch perfect voetbal, spectaculair maar tevens ook efficient.
 • Academie
  10u / week
  40 weken / jaar
 • Wanneer
  Ma-Di-Do-Vrij: 17u -19u
  Wo: Namiddag
 • Voor
  U8 - U14
 • Waar
  Osbroek, Aalst
  (kunstgras)
 • Methodiek
  Soccerschool
  Wiel Coerver
 • Info
 • Begeleiding
  Onder leiding van Team Hans Beeckman

Socceracademy (vanaf 01/08/2019)

Een voetbalschool voor jongens en meisjes van U8 tot en met U14 waar 10u/week 10maand per jaar onder leiding van Hans Beeckman en zijn team ervaren coaches wordt gewerkt.

De trainingen zullen plaatsvinden op ma-di-do-vrij van 16u-18u op het kunstgrasveld Osbroek te Aalst en op woensdagnamiddag op Zandberg te Aalst.

Er wordt gekozen om onmiddellijk na de school te trainen teneinde tijdsverlies te vermijden,de spelertjes zullen worden opgehaald aan een samenwerkende school op wandelafstand en naar het trainingsveld begeleid.

Hans Beeckman die 3 jaar exclusief licentiehouder Coerver Coaching Belgie was en 3 jaar werkte onder leiding van Soccerschool zal er de 2 methodes met elkaar integreren.

8 jongens groeiden onder zijn nauwlettend oog, vanuit zijn zondagsschool, door naar de befaamde Essevee Soccerschool en tientallen naar een ploeg uit Elite 1.

De Academy bouwt geduldig en stap voor stap op naar de eindvorm 11v11 het is dan ook logisch dat de eerste jaren de Academy spelers niet in competitie uitkomen maar wel amicale- en tornooiwedstrijden zullen spelen.

Een must en buitenkans voor spelertjes van de Denderstreek.

Waardes waar we achterstaan

a
Toewijding

Onontbeerlijk zijn toewijding, hard willen werken en een professionele begeleiding.

a
2 000 balcontacten

Elke training meer dan 2000 balcontacten op zoek naar perfectie.

a
Ontwikkeling

Ontwikkeling van intelligentie losgekoppeld van ingewikkelde tactische trainingen.

a
Talent

Talent is de basis, hard werken een absolute noodzaak.

Geïnteresseerd? Twijfel niet om ons te contacteren.